неділя, 18 жовтня 2020 р.

ДАВАЙТЕ ДІЯТИ!

 Давайте діяти!!!!!

Любі друзі! Хочемо поділитися з вами черговою ідеєю щодо покращення благоустрою нашої пришкільної території. Ми часто чуємо про те, що в селі немає куди піти, молодь живе у соціальних мережах і одна гойдалка на ігровому майданчику – це мало для дітей… Зрештою, так і є!! Але головна проблема полягає в тому, що часто наші розмови залишаються просто розмовами…. Отож! Давайте діяти! Для покращення благоустрою села, активізації нашої молоді та пропаганди здорового способу життя закликаємо вас підтримати ідею щодо реконструкції спортивно-відпочинкового майданчику для молоді. Мова йде про територію навпроти школи (кут з боку церкви). Що ми хочемо зробити –
-Поставити лавочки, смітники
-Поставити тенісний стіл
-Оновити волейбольне поле
-Закупити сітку, волейбольні м’ячі
-Встановити бруси.
Хлопці нашого села вже зробили перші кроки до реалізації поставленої цілі. Яхимець Юрій , Завада Василь, Павлишин Тарас, Ковалик Юрій пофарбували драбинки, жердини (турніки), відреставрували волейбольні стійки.
Для повної реалізації цього проєкту нам потрібна фінансова підтримка…..Тому звертаємось до вас, дорогі односельчани! Окремо просимо підтримки у місцевої влади, підприємців та фермерів. Якщо ви готові нам допомогти – просимо звертатись до Дацко Світлани Андріївни (моб 0969369758), Кошик Оксани Михайлівни (моб 0977125240) або Галабут Олени Юріївни (моб 0976472232) Чекаємо вашої підтримки!

Немає коментарів:

Дописати коментар