понеділок, 3 червня 2019 р.

«Моя найрідніша в світі».


Травень - найпишніша та найпрекрасніша пора весни, а також місяць, котрий багатий на свята  . Одне  із  травневих свят в Україні називається просто, але стосується кожного з нас, кожної людини, яка живе та ходить по землі. Мама – перше слово. Мама – одна з найдорожчих у світі. Мама – людина, яка завжди буде в твоєму серці. Мама – жінка, з якою ти так часто сваришся, але вона завжди тебе пробачає. Мама – та, котра дала життя.
   Зворушливий святковий концерт з нагоди Дня Матері під назвою «Моя найрідніша в світі» відбувся  12 травня у Чернівському НВК ім. Т. Г. Шевченка Мостиського району .У святково прибраному залі зібралось потрійне покоління, аби вшанувати своїх найдорожчих і найрідніших – матусь. Організаторами цього  прекрасного  дійства були  Федевич Тетяна Ігорівна, педагог-організатор\, Федевич Наталя Зеновіївна, учитель української мови та літератури, учителі початкових класів – Дацко Світлана Андріївна, Кошик Оксана Михайлівна та Кабан Наталія Михайлівна.  Учні 2-3 класів  у віршиках та сценічних номерах висловили свою любов та повагу до матерів та бабусь. Емоційно і дуже зворушливо линули пісні "Мамо, мамочко моя", "Мамо, я люблю тебе", «Мамині руки» у виконанні  учнів 5 класу. Наймолодші учасники,вихованці ДНЗ,  подарували  всім присутнім танок «На весні».
У цей день уся шкільна родина  від щирого серця вітала дорогих мам зі святом. «Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!»
Педагог-організатор,
Федевич Т.І.








Немає коментарів:

Дописати коментар