неділя, 9 вересня 2018 р.



«В здоровому тілі – здоровий дух»
Олімпійський тиждень у Чернівському НВК
      Кожний початок навчального року в навчальних закладах розпочинається з «Олімпійського тижня» . Більшість заходів на олімпійську та спортивну тематику присвячується Дню фізичної культури та спорту, який відзначається саме  у вересні. Покликання цього заходу - нагадати учням українських шкіл про досягнення українських  спортсменів , заохотити дітей до занять спортом, вести здоровий спосіб життя, а також виховати нове покоління, здатне перевершити спортивні досягнення попередників.

З 03 по 07 вересня в Чернівському НВК ім. Т.Г. Шевченка відбувся  Олімпійський тиждень. Протягом усього тижня учні школи брали активну участь у спортивно-масових заходах.

Розпочалися заходи із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів, учні 9 класу розповіли про виникнення, розвиток та  символіку Олімпійських Ігор.
В рамках Олімпійського тижня в школі  були проведені змагання з шахів  в якому взяли участь учні 10-11 класів, перегляд презентації та навчального відео на тему « Олімпійські сузір’я України» (учні 8 кл.), конкурс малюнків на тему «В здоровому тілі – здоровий дух»  (учні 5-6 класів), книжкова виставка «Олімпійський рух: історія та сьогодення» (учні 7 кл.).

Змагання з шахів



Перегляд презентації та навчального відео
« Олімпійські сузір’я України»



Конкурс малюнків на тему «В здоровому тілі – здоровий дух»



Федевич І.С. вчитель фізичної культури


Немає коментарів:

Дописати коментар