четвер, 21 червня 2018 р.


                                                       ПОЇЗДКА В МОСТИСЬКА
     Діти завжди прагнуть пізнавати щось нове, цікаве, до тепер їм мало відоме і під час відпочинку хочуть видозміни діяльності, урізноманітнення видів роботи.
     11 червня 2018 року другий і третій загони пришкільного табору «Веселка» Чернівського НВК ім. Т. Г. Шевченка Мостиського району разом із своїми вихователями Федевич Вірою Миколаївною і Федевич Ольгою Дмитрівною побували на екскурсії в місті Мостиська.
      У кінотеатрі 3D ми переглянули фільм «Джуманджі: Поклик джунглів». Це комедія про підлітків, які опинилися всередині гри Джуманджі і перетворилися у власних персонажів (аватарів). Коробочка з загадковим вмістом і ваблячими барабанними звуками заманює нову жертву, щоб занурити її у фантастичний світ джунглів, сповнений небезпечних пасток і диких звірів.
     Обговорюючи фільм, діти прийшли до висновку, що тільки взаємодопомога, підтримка один одного допомагають вийти із найскладніших ситуацій, що життя одне і його треба прожити з гідністю.
    Того ж дня побували в піцерії «GOLD», де привітні працівники нам зпропонували смачну піцу та інші ласощі. Ми тут повторили правила поведінки за столом, правила користування столовими приборами.
     Всі були дуже задоволені поїздкою.
Федевич О. Д., вихователь






Немає коментарів:

Дописати коментар