вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Їх душі - горіння і криця...


14 жовтня - особливий день для кожного українця. Напевне, ми вшановуємо усіх захисників нашої рідної землі саме в цей день, бо розуміємо, що Матір Божа завжди їх оберігала, брала під Свою опіку козаків, повстанців, а зараз захищає Своїм покровом українських воїнів на сході.
Напередодні цієї визначної дати учні 5-7 класів Чернівського НВК ім. Т. Г. Шевченка під керівництвом заступника директора Галабут О. Ю., педагога-організатора Федевич Т. І. та класного керівника Гонтової Н. В. пригадали козацькі традиції, довідались багато цікавого про УПА та подякували сучасним захисникам України.
Учні декламували патріотичні вірші, охоче співали повстанські пісні, переглянули тематичну презентацію "Захисникам України усіх часів... " Учениця 5-го класу Федевич Олена зачитала молитву за мир і спокій в Україні. Вогником пам'яті та хвилиною мовчання усі присутні вшанували загиблих за волю України.
Сьогодні діти зрозуміли, що свобода нашого народу - безцінний скарб, за який боролись та віддавали життя віками, її потрібно берегти, пам'ятати про тих, хто за неї боровся у минулому, підтримувати і дякувати тим, хто це робить сьогодні.
                                                 Гонтова Н.В.


Немає коментарів:

Дописати коментар