понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Знайомство легендарним містом

Старовинне місто Львів зачаровує усіх своєю особливою атмосферою гостинності, багатою історією, різноманітною культурою та незвичайною красою.
Учні 5-го класу Чернівського НВК ім. Т.Г. Шевченка вирішили розпочати знайомство з цим легендарним містом поглянувши на нього з висоти пташиного польоту. Діти подолали довгий та нелегкий шлях на вершину Високого замку, але неймовірні краєвиди та нові враження були варті цих зусиль.
Прогулянка центром міста стала чудовим продовженням дня, але на цьому наші пригоди не закінчились. Учні відвідали Державний природознавчий музей НАН України, де ознайомились з унікальними знахідками епохи льодовикового періоду, дізнались багато нового про рослини, тварин та людей, що жили у цей час. Найбільше дітей вразили розміри мамонтів та волохатих носорогів.
На завершення для дітей була проведена цікава екскурсія «Мистецтво виживання», що мала на меті ознайомлення учнів з сучасним тваринним світом України, демонстрацію впливу людини на природу та підвищення рівня екологічної свідомості дітей. П'ятикласники охоче слухали розповіді екскурсовода, відповідали на запитання та брали участь в обговореннях.
Сьогоднішній день був сповненим нових вражень та позитивних емоцій.
                                                                                       Гонтова Н.В.





Немає коментарів:

Дописати коментар